Özürlü ve özürsüz devamsızlık hakkında...

Değerli velimiz öğrencilerimiz zaman zaman hasta oldukları için ya da diğer sebeplerden dolayı devamsızlık yapmakta... Öğrencilerimizin kişisel ve akademik gelişimlerinin olumsuz etkilenmemesi için okula devam konusuna dikkat ediniz. Ayrıca nadir de olsa bazen öğrenciler okula gidiyorum diyerek evden çıkmakta fakat okula gelmeyip devamsızlık yapmaktadır. Bu istenmeyen durumları engellemek için okul idaresi ve sınıf rehber öğretmeni ile sürekli iletişim halinde olmanızı öneririz. Ayrıca öğrencinize bugün okul nasıl geçti sorusunu günlük olarak sormanızı da tavsiye ederiz. Bir yıl boyunca özürsüz devamsızlık en fazla 20 gündür. Hastaneye gittiğinizde mutlaka rapor ya da barkod alıp üzerine öğrenci no yazarak okul idaresine teslim ediniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

05.03.2020 1474