ERDEM PROJEMİZ

ERDEM PROJEMİZ "Ailecek Okuldayız"

19.02.2024 135

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle her haftanın bir günü yatsı namazları eşliğinde bir araya gelerek birlik beraberliğimizi güçlendirdik. Bu buluşmalarımızda velilerimiz seminerlerle bilinçlendirilmesi, çocukların çeşitli etkinlerle aileleriyle beraber okulda sosyalleşmesi sağlandı. Pamuk şekeri, lokma, kurabiye, çeşitli tatlılar ve çay ikramlarımızla bu buluşmalar lezzetlendirilerek aynı zamanda manevi doyuma da ulaşıldı. Projemiz kapsamında öğrencilerimizle piknikler yapıldı. Bu pikniklerde öğrencilerimiz at binme heyecanına kavuştu. Ayasofya, Sultanahmet gizi manevi ve tarihi geziler düzenlendi. Projemizi öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırladığı kapanış töreniyle tamamladık.

19-02-202419-02-2024