Evliya Çelebi İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Hızla ilerleyen Türkiye’nin yapı taşları olan ve Dünyanın kendilerine ayak uydurduğu öncüler yetiştirmek.Öğrenmeyi bir ihtiyaç olarak benimsemiş,yeteneklerinin farkında olan ve bunu geliştirmeyi hedefleyen,çağın gerektirdiği donanımlara sahip , kendisiyle ve toplumuyla barışık,kendine güvenen ,üretken,her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan,milli ve manevi değerlere sahip gençler yetiştirmek...

Misyon: Sevgi ,saygı ve hoşgörü çerçevesinde yenilikçi,demokratik , girişimci, sorgulayan,analiz eden,çevre bilinci yerleşmiş,insani ve ahlaki değerleri benimsemiş öngörüsü yüksek bireyler yetiştirme. Eğitim öğretim hizmetinden yararlanan nitelikli,kaliteli eğitim hizmeti sunmak,okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek,üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek.

Başarılar:

Saatler: Sabahçı öğrenciler ders başlama bitiş saati : 08:00 - 13:40 Öğlenci öğrenciler ders başlama bitiş saati : 14:00 - 19:40
Isınma: Doğal gazlı kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gopevliyacelebi.meb.k12.tr

Adres - KARADENİZ MAH. 1137. SK. EVLİYA ÇELEBİ İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO: 10 GAZİOSMANPAŞA / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İkili eğitim

Yerleşim Yeri - Karadeniz Mahallesi 1137. Sokak No:10 Gaziosmanpaşa/İSTANBUL

Ulaşım Eminönü veya Beyazıt´tan Karadeniz Mahallesi otobüsleriyle, Gaziosmanpaşa meydandan Paşaçayırı minibüsleriyle ya da Forum İstanbul yanından Hat-5 ile ulaşım yapılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 5km, il merkezine 17km uzaklıktadıer