Misyonumuz

26.11.2012 9457

Okul Misyonumuz

Evliya Çelebi  İmam- Hatip ortaokulu olarak öğretmen,öğrenci ve velisiyle bölgesine, ülkesine örnek okul olarak kalmayacak mezun ettiği öğrencileri dünya hedeflerinin üzerinde Türkiye için Dünya ile yarışacak, ulusal ve toplumsal sorumlulukların bilincinde, kendine güvenen, ahlaklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi bireyler olarak değişen ve değişmeye hazır kuşaklar yetiştirir. İyi insan, iyi yurtdaş olmaktan asla taviz verilmez.

Okulumuz; daima aktif öğrenen demokratik ve laik cumhuriyete sahip çıkan bilgili, kültürlü, uluslararası bilince sahip, geleneksel değerlerimiz ile barışık ve evrensel değerlerle bütünleşmiş, insan ilişkilerini evrensel boyutlara taşıyan, sorgulayan, disiplinler arası bağlantılar kurabilen bilgi ve iletişim teknolojisinde uzmanlaşmış örnek gençler yetiştirmektedir.